Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Ønsker du deg ID.4 med firehjulstrekk?

Snart åpner vi opp for bestilling!

Denne våren åpner vi for bestilling på modellen mange har ventet på. Vår nye elektrisk SUV med rekkevidde på inntil 517 km selges snart med firehjulstrekk. De første leveringene er planlagte denne sommeren, og de som forhåndsbestiller bilen vil være prioritet når vi åpner for bestilling.

Sikre deg plass i køen!
Forhåndsbestill din ID.4 med firehjulstrekk her

 

Ønsker du mer informasjon om nye ID.4 med firehjulstrekk?

Send inn skjema under, så skal vi sørge for å holde deg deg oppdatert.

Jeg vil gjerne bli oppdatert på ID.4 firehjulstrekk!

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.

 

 

3132-MB-ID.4x_detaljer.jpg

Den nye ID.4 er en fullverdig elektrisk familiebil, som har alle SUV egenskapene du forventer. Den er sikker, fleksibel og praktisk, med god plass og mulighet både for taklast og hengerfeste. ID.4 kommer med teknologiske innovasjoner som AR Head-up Display og ID. light.

1 Faktisk rekkevidde avhenger av kjørestil, hastighet, bruk av komfort- og tilleggsforbrukere, utetemperatur, antall passasjerer, bagasje, felgstørrelse, tilhengervekt og topografi. Den laveste verdien omfatter også kjøring med moderat hastighet på motorvei og kjøring ved lave utetemperaturer om vinteren.