Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Book prøvekjøring av ID.3 og ID.4 hos oss

Espen Bjørdal er utplassert selger fra Møller Bil Orkdal i Fosenregionen og holder til her på Bilsenteret Bjugn. 

Her står straks den elektriske familie-SUVen Volkswagen ID.4 klar for prøvekjøring. I tillegg har vi også ID.3 på plass for de som ønsker en litt mindre modell. 

Volkswagen ID.4 i Bjugn.JPG

Foto: Bildet er tatt av Espen i lokalene til Møller Bil Orkdal, men han klør i fingrene etter å få bilen til Bjugn slik at de som bor her også kan få prøvekjørt. 

Kontakt oss i dag for å avtale tid!

Endelig kan du få testet vår nye fullelektriske familie-SUV på veien her i Fosenregionen. Med en rekkevidde på inntil 517 km, god plass og muligheter for takboks og hengerfeste, er nye ID.4 perfekt for norske veier og familier. ID.4 er ikke bare en komplett SUV, men også fremtidens SUV, med avanserte innovasjoner og førerassistentsystemer. Prøv den selv!

Det er forventet stor interesse,  så sikre deg tid for prøvekjøring ved å fylle ut skjemaet under. Vi tar kontakt så fort som mulig. Velkommen! 

Kontakt meg for visning og prøvekjøring av ID.4!

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.

 

 

Det er trygt å besøke oss

Du kan være helt trygg på at vi har tatt solide grep for å redusere smittefare. Vi følger smittevernreglene og de pålegg og retningslinjer som er gitt fra myndighetene. Vi har strenge smittevernstiltak og ber deg derfor benytte munnbind. De som ikke har med eget vil få utdelt hos oss. Vi ber alle om å ha lav terskel for å utsette besøk ved dårlig form, eller mistanke om smittefare.